Vorig weekend schitterde onze grote fanfare op de eerste editie van Pelt Promt en volgende week laat onze jeugdfanfare van zich horen in Neeroeteren. Maar sinds dit weekend hebben we een KAMPIOEN in onze rangen. Onze Emily haalde namelijk het hoogste aantal punten (88%) in de 3de afdeling van de provinciale solistenwedstrijd en mag binnenkort Limburg vertegenwoordigen op het Vlaamse kampioenschap.

Naast Emily kwamen nog 3 andere Overpeltenaren in actie op dat kampioenschap in Sint-Truiden en stuk voor stuk deden ze het geweldig: Marianne (86% in 3de afdeling), Thomas (84,5% in Uitmuntendheid) en Sarah (90% in Ere-afdeling). Janne en Nand moesten helaas afzeggen aangezien hun deelname samenviel met de show van Imago Tijl. Komende zondag komen 4 van onze saxofonisten (Hanne, Sander, Cara en Mirthe) nog in actie bij de houtblazers.

Een schitterende toekomst wacht de fanfare, met dergelijke topmuzikanten in de rangen. Proficiat allemaal!

Een reactie achterlaten