Dank aan onze dirigent Roel Aerts , onze muzikanten, pianist Kristof Aerts , practical lead podium Heidi Davus en rest van de werkgroep, pelt promt , techniekers Johan Loos Joppe Nijs en Beau Verwijlen, alle onze helpers plus de artiesten natuurlijk Maarten Cox Music Raf Cox Rian Snoeks @sarahcain Geert Van Hoof Lynn Van Hoof voor een fantastisch Pelt Promt 2024 in Cultuurcentrum Palethe Pelt !

Ook Albert Loos voor de mooie fotos. De video-opname van onze huisvideoman ondertussen verschijnt later bij op ons youtube kanaal https://www.youtube.com/@KFNutenVermaakOverpelt23. Hij is nog bezig met bewerking van het halloweenconcert, dat verschijnt dan ook binnenkort.

Zoals eerder gemeld wil de fanfare er een tweejaarlijks evenement van maken. Na de vele lovende commentaren uit de zaal en achteraf mag hier zelfs geen twijfel meer over bestaan! Ook de zangers waren laaiend enthousiast over de geboden kans en willen er graag een volgende keer terug bij zijn. Maar ook nieuwe kandidaten voor Pelt Promt 2026 mogen zich al melden via ons centraal emailadres fanfareoverpelt@gmail.com

https://www.internetgazet.be/…/eerste-pelt-promt-groot…

https://www.fotopelt.be/…/pelt-promt-2024-24-febr-24…/

Peltse fanfare brengt Night of The Proms naar eigen gemeente (Pelt) | Het Belang van Limburg (hbvl.be)